We staan in de Om!Krant

Afgelopen zomer werden we benaderd door de gemeente Roermond met de vraag of wij geïnterviewd wilden worden voor het najaarsnummer van de OM!Krant. De OM!Krant is ‘een krant vol inspiratie en mooie verhalen. Over hoe we samen leven, wonen, werken en zorgen. Leuk om te lezen, om op de hoogte te blijven, om zelf eens na te denken of om geprikkeld te worden om zelf actie te ondernemen, ergens aan deel te nemen of ergens een initiatief voor te nemen.’ Natuurlijk wilden wij ons verhaal vertellen! Maar: hoe leuk zou het zijn als niet alleen wij als ‘eigenaren’ aan het woord kwamen, maar juist de hele groep met wie wij werken?! Samen maken we immers de Zorgdragerij. Gelukkig werd het idee meteen door iedereen enthousiast ontvangen. 

En zo zaten we eind september met zijn allen rond de tafel in een gesprek van ruim 2 uur. Bijzonder om iedereen zijn ervaringen te horen vertellen. Ervaringen die je kent, maar waar nu even bij stilgestaan werd. De fotosessie op locatie had wel wat voeten in aarde aangezien schapen en hond hun best deden, maar geen rekening hielden met tegenlicht, maatvoering en compositie….

Nu, bijna twee maanden later, kunnen we het resultaat zien. Wij zijn trots!
Benieuwd? Lees en oordeel zelf:
260441743_3087860474796187_292797744350133162_n
PS. Dank je wel Mireille Begheijn en Maartje van Berkel voor jullie betrokkenheid, tekst en foto’s!
Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *