Actie Blommen tegen Bommen! Omdat zorgdragen veel verder reikt dan landsgrenzen.

We zijn nu ruim twee weken bezig met de verkoop van zaden uit onze Kloostertuin en hebben naast heel veel animo ook ongelofelijk positieve, lieve en mooie reacties gehad.
Helaas is er in die twee weken ook heel veel ongelofelijk negatiefs, vreselijks en lelijks gebeurd in de wereld. Dit kán en mag niet en daarom zijn wij constant aan het zoeken naar manieren om een bijdrage te leveren. Onder het mom ‘zorgdragen reikt veel verder dan landsgrenzen’ hebben we besloten dat vanaf nu de actie Blommen tegen Bommen van start gaat. Omdat we iets willen doen en alle kleine beetjes helpen.

Wat houdt de actie Blommen tegen Bommen in?
Wij verkopen zaden in de vorm van BermBLOMMEN en Zadenslingers. Vanaf 4 maart zullen 100% van de inkomsten die we uit deze verkoop halen schenken aan het Rode Kruis Oekraïne.

Waar en hoe kan ik bijdragen?
Je kunt hier klikken, je keuze maken en een bestelling plaatsen!
Heb je al eerder besteld en wil je met terugwerkende kracht dat jouw geld alsnog bijdraagt: laat het ons weten en wij zorgen dat het geregeld wordt!
Wij gaan door tot al onze zaden op zijn om zo hopelijk een mooi bedrag te verzamelen.
Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van het bedrag en van eventuele nieuwe acties. Check daarvoor ook onze Facebook- en Instagrampagina.

Bestellen, delen of op een andere manier bijdragen wordt enorm gewaardeerd!

Team De Zorgdragerij

actie

Comments ( 2 )

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *