• Iets voor jou?

    Ben je benieuwd of werken bij De Zorgdragerij iets is voor je? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

    Contact
Iets voor jou?

De Zorgdragerij is gericht op persoonlijke groei, op het aanboren van dromen en doelen. We bieden perspectief door in te zetten op ontwikkeling en herstel van kwaliteiten, talenten, mogelijkheden en relaties. Voor ons telt ieder individu. We ondersteunen graag ieders veerkracht. Juist diversiteit in de groep is van grote waarde voor het leren waarderen van eigenheid, is onze overtuiging. De mensen die bij ons komen hebben zeer verschillende persoonlijke achtergronden. Daarom besteden we, naast het individuele leerproces, ook veel aandacht aan de groepsdynamiek. Om de personen, de hulpvragen en de werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen, starten we altijd met een kennismaking en intakegesprek. Soms volgt daarna een proefperiode, waarin we samen bekijken of iemand echt op zijn of haar plek is bij De Zorgdragerij.

Wij bieden zorg van maandag t/m vrijdag, in dagdelen van 4 uur. Samen bekijken we hoeveel dagdelen iemand op De Zorgdragerij wil en kunt doorbrengen. Een groep bestaat uit maximaal 8 tot 10 mensen per dagdeel. Voor diegenen met een lichamelijk probleem of ongemak is er ook verpleegtechnische ondersteuning mogelijk. Daarnaast hebben wij een ergotherapeut in vaste dienst die op groeps- en individueel niveau zorgvragen kan begeleiden.

Ben je geïnteresseerd in de projecten van De Zorgdragerij, voor jezelf of een ander? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact
Locatie en vervoer

De Zorgdragerij is gemakkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer en per fiets. Omdat wij iedereen zoveel mogelijk willen stimuleren om zelf naar ons toe te komen, stellen wij voor onze mensen leenfietsen ter beschikking. Wanneer zelfstandig vervoer (tijdelijk) niet mogelijk is, kan in overleg gebruikt gemaakt worden van onze Zorgdragerij bus.

Financiering

De Zorgdragerij biedt maatwerk voor mensen met een persoonsgebonden budget (PGB), een andere vorm van vergoeding (ZIN, onderaannemerschap) of aanbesteding vanuit de gemeente (Wmo/Wlz). Met de juiste indicatiestelling is het ons streven om in te zetten op een goedgekeurd zorgcontract tussen zorgverlener en hulpvrager.
Informeer bij ons naar de financieringsmogelijkheden van de dagbesteding.

Kwaliteit

De Zorgdragerij is lid van de Coöperatie Limburgse Zorgboeren. Dat betekent onder andere dat wij werken volgens het kwaliteitssysteem voor zorgboerderijen, opgezet door de Federatie Landbouw en Zorg. In november 2017 hebben wij het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien’ behaald.  Mochten er onverhoopt toch klachten zijn, dan verwijzen wij u naar ons Klachtenreglement.